PeteR Clark

Mediation_IMG_6881_83Dhr. P. Clark (PeteR)

Vuur, vrede en vreugde

De drie V’s die mijn levensmotto zijn. Soms zijn er misverstanden, hoort en ziet men elkaar niet, zijn er verschillen van inzicht. Dan ontstaat weerstand. Weerstand geeft warmte (vuur). Wanneer dit negatief is, slaat het vuur snel om zich heen (en worden vaak meerdere partijen bij het misverstand betrokken). Door mediation en het inzetten van mediationvaardigheden kan vuur vrede worden. En wanneer men in vrede leeft straalt men dat uit, en is men blij (vreugde).

Verbinden, Vertrouwen en Vakmanschap

Drie andere voor mij belangrijke V’s. Bij MGH zijn diverse disciplines met elkaar verbonden en kunnen hierdoor meerwaarde leveren. In de processen die we begeleiden gaat het om vertrouwen; vertrouwen in de mediator, vertrouwen in MGH en vertrouwen in elkaar. Voor mij is vakmanschap een uitgangspunt; ik zet mijn kennis en ervaring vakkundig in en waar ik kennis te kort kom, schakel ik mijn medegenoten in.

Werkervaring:

Als Adviseur Medezeggenschap bij diverse bedrijven in de profit, non-profit en onderwijs. Als Vertrouwenspersoon in de media en in de kinderopvang. Als Mediator in Burenbemiddeling (o.a. VVE-zaken en horeca-gemeente) , echtscheiding en mediation in kerkelijk en levensbeschouwelijk verband.

Specialisatie:

Oplossingsgerichte mediation, onafhankelijk voorzitter/gespreksleider.
Tel. +31 6 2241 5205